21 Nisan 2012 Cumartesi
Alman Pastası
3 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı yoğurt
1/2 pkt margarin
3 çay bardağı un
1 pkt kab.tozu
1 pkt van.
1 limon kabuğu rendesi
Kreması için;
1/2 kg süt
1yemek kaşığı nişasta buğday/mısır
1,5 yemek kaşığı un
1 pkt vanilya
50 gr margarin
Pudra şekeri
Hazırlanışı; Keki pişirin, ince bir kek oluyor. Kek pişerken kremasını yapın, keki ortdana ikiye keserek içine kremayı ekleyip kekin kalan yarsınıda üzerien koyup üzerine pudra şekeri döküp dilimleyin.
Afiyet olsun...
Püf noktası: Kremanın daha lezzetli olması için margarin ve vanilya'yı krema piştikten sonra ekleyin. Eğer limon tadını seviyorsanız kremanın içine de biraz limon kabuğu rendeleyebilirsiniz...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder