21 Nisan 2012 Cumartesi

Alman Pastası



3 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı yoğurt
1/2 pkt margarin
3 çay bardağı un
1 pkt kab.tozu
1 pkt van.
1 limon kabuğu rendesi

Kreması için;
1/2 kg süt
1yemek kaşığı nişasta buğday/mısır
1,5 yemek kaşığı un
1 pkt vanilya
50 gr margarin

Pudra şekeri


Hazırlanışı; Keki pişirin, ince bir kek oluyor. Kek pişerken kremasını yapın, keki ortdana ikiye keserek içine kremayı ekleyip kekin kalan yarsınıda üzerien koyup üzerine pudra şekeri döküp dilimleyin.

Afiyet olsun...

Püf noktası: Kremanın daha lezzetli olması için margarin ve vanilya'yı krema piştikten sonra ekleyin. Eğer limon tadını seviyorsanız kremanın içine de biraz limon kabuğu rendeleyebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder