19 Ocak 2012 Perşembe

Fizar Salata

Marul
Kıtır ekmek
Kaşar peyniri
Limon suyu
Sıvıyağ
Tuz
Kuru nane
Taze soğan
Mor lahana
Brokoli

Hazırlanışı; Mor lahanaları ince ince doğrayıp tuzla ovun su dolu bi kabın içine koyarak acı suyunun gitmesini sağlayın. Diğer malzemeleride doğrayıp baharat, sıvıyağ ve limon suyunuda ekleyerek salatanızı karıştırın.

Afiyet olsun....

Hamiş; Ben kıtır ekmeği marketten almak yerine, kalan ekmekleri küp küp doğrayıp fırınlıyorum. (Bunun içinde fırını ayrıca ısıtmanıza gerek yok kek ya da börek yaptıktan sonra ekmekleri tepsiye koyup fırına koyun onlar zaten orda kuruyacaklardır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder